Karta som med röd fyrkant ramar in Blåportsgatan, Växjö, Karlskrona, Blekinge län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök Wämö. Man blir knivhuggen vid bråk.

Blåportsgatan, Växjö, Karlskrona, Blekinge län

Polisens regionledningscentral får samtal om att en man blivit huggen med kniv i samband med ett bråk utomhus på Blåportsgatan. Polis och ambulanssjukvård larmas till platsen.

Mannens skador bedöms vara lindriga, efter undersökning och vård av ambulanspersonal på plats. Mannen behöver därför ej transporteras till sjukhus.

Gärningsmannen grips i närområdet, parterna är bekanta med varandra sedan tidigare.

Polisen upprättar en anmälan om försök till mord och den gripne kommer att förhöras mot misstanken som riktas mot honom. Därefter beslutar en åklagare om gärningsmannen ska anhållas eller släppas på fri fot.

Polisen har i nuläget inga ytterligare uppgifter att lämna i ärendet. Frågor hänvisas till utredningsjouren i Karlskrona under morgondagen (8 oktober).

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra