Karta som med röd fyrkant ramar in Avesta, Krylbo, Borlänge, Norra Backa, Smedjebacken, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en lugn natt i länet. Nedan följer ett urval av de ärende som vi har hanterat under natten.

Avesta, Krylbo, Borlänge, Norra Backa, Smedjebacken, Dalarnas län

Trafikbrott, Avesta kl. 00.24

En bilist är misstänkt för att ha kört bil utan körkort i Krylbo. Bilisten, en man i 35-årsåldern, är nu misstänkt för grov olovlig körning.

Rattfylleri, Borlänge kl. 05.23

En bilist, en man i 35-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Norra Backa. Mannen fick åka med för provtagning och är nu misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Rattfylleri, Smedjebacken kl. 05.30

En bilist har kört av vägen och in en mur. Personen är inte skadad men får åka med ambulans till sjukhus för kontroll. Bilisten, en man i 30-årsåldern, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och han saknar dessutom körkort. Polisen skriver en anmälan om drograttfylleri, ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav samt olovlig körning.

Utöver detta har vi bland annat hanterat 1 ärende gällande psykisk ohälsa och vi har hanterat 1 viltolycka.

Mest läst av andra