Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Det har varit en lugn natt i länet. Nedan följer några av de händelser som vi har hanterat under natten. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en lugn natt i länet. Nedan följer några av de händelser som vi har hanterat under natten.

Mora, Avesta, Borlänge, Södra Backa, Dalarnas län

Olag hot, Mora kl.23.21

En man är misstänkt för att ha hotat en kvinna. Hotet har skett i en bostad men det är oklart vad de båda har för relation till varandra. Ingen person är frihetsberövad.

Trafikolycka vilt, Avesta kl.23.26

En mopedist har krockat med ett vildsvin utefter Lv 692 i höjd med Dalsberga. Mopedisten, en kille i de äldre tonåren, blev förd med ambulans till sjukhus med skada på en arm. Jägare har tagit hand om djuret.

Häleri, Borlänge kl. 01.07

En man är misstänkt för brott efter att han ska ha försökt sälja en misstänkt stulen moped. Mannen är i 30-årsåldern. Mopeden är tagen i beslag.

Skadegörelse, Borlänge kl. 07.19

En eller flera okända personer har slagit sönder en ruta till biblioteket och en till Systembolaget i centrum. Polisen har varit på plats och man skriver anmälan om skadegörelse. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.

Stöld/inbrott, Borlänge kl. 05.19

Det har varit inbrott i en butik i Södra Backa. Polisen har varit på plats och sökt efter spår efter den eller de som har gjort inbrottet. Man skriver anmälan om stöld genom inbrott. I nuläget är det oklart vad som har blivit stulet och det är för presstalespersonen oklart hur man har tagit sig in i lokalen.

Utöver detta har vi bland annat hanterat två viltolyckor utan personskada. Vi har även hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra