Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Borlänge, Tjärna Ängar, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Det har varit en lugn natt i länet ur polisiär synvinkel

Borlänge, Tjärna Ängar, Dalarnas län

Rattfylleri, Borlänge
23.46. En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist sent på onsdagskvällen i området Tjärna Ängar efter samtal från allmänheten. Föraren, en man i 20-årsåldern, visade tecken på drogpåverkan vilket fick patrullen att medta honom för provtagning och förhör.
Föraren är nu misstänkt för grovt drograttfylleri, grov vårdslöshet i trafik, smitning från trafikolycksplats samt narkotikabrott avseende eget bruk. Trafikbrotten gäller vinglig färd över vägbanorna och därefter misstänks mannen ha kört in i ett mitträcke så att skador uppstått på både fordon och räcket.

LOB, Borlänge
02.12. Samtal inkommer från allmänhet om att minst två personer krossat en ruta i centrum. Polispatrull beordras ut till platsen samt hundpatrull. Tillsammans kan de anträffa en man i 45-årsåldern som tagit sig in i trapphuset. Han omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han blir även misstänkt för ringa narkotikabrott innehav.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/oktober/10/10-oktober-07.06-sammanfattning-natt-dalarnas-lan/

Händelsekarta

Laddar karta...