Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Vansbro Kommun, Malung, Sälen, Falun, Avesta, Ludvika Kommun, Spelande, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Vansbro Kommun, Malung, Sälen, Falun, Avesta, Ludvika Kommun, Spelande, Dalarnas län

Vansbro

00.07: Polisen kallas till en adress i Vansbro kommun med anledning av att en man ska ha blivit slagen av en kvinna han har en relation med. Kvinnan blir misstänkt för misshandel. Mannen ska inte ha behövt någon vård på plats.

Malung-Sälen

02.01: I Malung stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en kvinna i 60-årsåldern, blåser positivt och blir misstänkt för rattfylleri. Kvinnans körkort samt bilnyckel blir omhändertaget.

Falun

23.51: Det skrivs en anmälan om missbruk av urkund efter att en person i tonåren använt en annan persons id-kort. Personen blir överlämnad till vårdnadshavare.

01.10: Polisen kallas till centrala Falun med anledning av ett bråk. En man i 30-årsåldern blir misstänkt för misshandel av en man i 20-årsåldern. 

01.39: En man i 20-årsåldern blir misstänkt för våld mot tjänsteman. Mannen blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

01.44: En man i 20-årsåldern blir misstänkt för ringa narkotikabrott samt våldsamt motstånd och en annan man i 20-årsåldern blir misstänkt för hot mot tjänsteman.

02.15: En patrull kallas till en klubb i Falun med anledning av en man som betett sig illa och han blir misstänkt för misshandel. Mannen som är i 20-årsåldern blir också omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Avesta

02.56: I centrala Avesta vägrar en förare att stanna för kontroll och det inleds ett förföljande. Efter några minuter blir det stopp på bilen och föraren, en kvinna i 25-årsåldern, blir misstänkt för olovlig körning, drograttfylleri samt för att inte ha stannat på polismans tecken. Kvinnan får följa med för provtagning och en analys av det får visa om hon haft något olagligt i kroppen.

Ludvika

00.47: Polisen kallas till en adress i Ludvika kommun och kan på plats gripa en man i 45-årsåldern. Mannen blir misstänkt för misshandel då han ska ha slagit en kvinna han har en relation med. Han blir även misstänkt för olaga hot samt för barnfridsbrott.

Under natten har det även kommit in flera samtal om högt spelande musik från fordon i länet och patrullerna har genomfört flera person- och fordonskontroller samt hanterat ytterligare ärenden som dock inte lett till någon brottsanmälan.

Händelsekarta

Laddar karta...