Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Falun, Avesta, Ludvika, Borlänge, Orsa, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Falun, Avesta, Ludvika, Borlänge, Orsa, Dalarnas län

Falun

00.43: Vid en nattklubb i centrala Falun ska någon ha slängt in en flaska vid platsen som träffat en man i 20-årsåldern. Det skrivs en anmälan om misshandel med okänd gärningsperson.

01.19: Polisen kallas till en nattklubb med anledning av att en man i 20-årsåldern ska ha slagit en person i övre tonåren. Tonåringen kunde själv med hjälp av bekanta ta sig till sjukhus för att kontrollera sina skador. Det skrivs en anmälan om misshandel.

Avesta

01.52: Två män kontrolleras av polisen och dessa blir båda misstänkta för narkotikabrott eget bruk samt innehav. Männen är i 30- respektive 25-årsåldern.

Ludvika

01.11: I centrala Ludvika stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 30-årsåldern, blir misstänkt för rattfylleri.

Borlänge

05.23: Polisen stoppar ett fordon för kontroll och föraren, en man i 25-årsåldern, blir misstänkt för rattfylleri.

Orsa

02.56: Polisen inleder ett förföljande av ett fordon där föraren inte har stannat för en kontroll. Strax efter 03 blir det stopp på bilen men föraren springer från platsen men kan senare under morgonen anträffas i anslutning till sin bostad. Mannen som är i 20-årsåldern blir misstänkt för att inte ha stannat på polismans tecken samt för brott mot knivlagen och brott mot vapenlagen.

Händelsekarta

Laddar karta...