Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Säter, Avesta, Falun, Malung, Sälen, Lindvallen, Mora, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser i länet

Säter, Avesta, Falun, Malung, Sälen, Lindvallen, Mora, Dalarnas län

Säter
22.04. Patrull larmas ut på en trafikolycka på länsväg 790. En bilist har kört i diket. På plats uppstår flera misstankar då patrullen anträffar misstänkt stöldgods. Två män grips och är nu misstänkta för stöld och tillgrepp av fortskaffningsmedel. En av dem misstänks även för ringa narkotikabrott, eget bruk.


Avesta
00.38. Misshandel. Två män i 20-årsåldern hamnar i bråk med varandra. Patrull till adressen. Anmälningar och motanmälningar om misshandel upprättas.

Falun
03.32. Sexuellt ofredande. En man i 35-årsåldern är misstänkt för sexuellt ofredande efter att ha utsatt en kvinna för närmanden utan hennes samtycke. Flera personer blev vittne till händelsen som inträffade inne på en krog.

Malung-Sälen
22.07. En man i 30-årsåldern har anmälts för olaga hot efter att ha betett sig illa mot personal på ett hotell i Lindvallen.

Mora
00.44. Ordningsvakt griper en man i 20-årsåldern efter att denna hade misshandlat en annan person. Patrull till platsen. Mannen omhändertagen enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Anmälan gällande misshandel upprättad.


I övrigt har patrullerna sedvanligt kontrollerat ett stort antal personer och fordon, mottagit samtal om stök, ofredande och fylla samt högtspelande musik från fordon. Vi har även hanterat personer enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Sammanfattningsvis har det varit mycket fylleri i länet under natten.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...