Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Krylbo, Avesta, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Våld/hot mot tjänsteman

En man i 35-årsåldern misstänkt för försök till våld mot tjänsteman, skadegörelse och ringa narkotikabrott.

Krylbo, Avesta, Dalarnas län

Polisen larmades till ett flerfamiljshus i krylbo sent på ondagsförmiddagen. Enligt uppgift från en anmälare befann det sig en aggressiv man om bl.a. sparkade på dörrar i ett av trapphusen.

Då en polispatrull kom till platsen anträffade de mannen i trapphuset. Denne viftade med ett järnrör som han därefter kastade mot polispatrullen utan att någon av dem skadades. Patrullen lyckades övermanna mannen genom att ge honom en "dusch" pepparspray och därefter belägga honom med handfängsel.

Efter att ha klarlagt händelseförloppet misstänks mannen för skadegörelse på en dörr i trapphuset, försök till våld mot tjänsteman samt ringa narkotikabrott avseende eget bruk .Han medtogs för provtagning och förhör varefter utredningen kommer att slutföras med misstänkt i frihet då det inte föreligger några skäl för anhållande eller häktning.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...