Karta som med röd fyrkant ramar in Kungsbacka, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Brand Brand i ladugård, Borekullavägen.

Kungsbacka, Hallands län

Polis, räddningstjänst och ambulans larmas till Borekullavägen, där det brinner i en ladugård. Enligt initiala uppgifter finns spridningsrisk till närliggande byggnader. 

15.33 Det är brand i en äggmaskinshall med en bostad i anslutning. Det finns inga uppgifter om personskador i samband med branden.

18.07 Det brinner fortfarande, men räddningstjänst har minskat brandhärden något. Inga personer har kommit till skada, men det är oklart om det har funnits några djur i ladugården. Polis arbetar på platsen med att biträda räddningstjänst, dokumentera och hålla förhör.

19.34 När räddningstjänst är klara kommer platsen att spärras av för en teknisk undersökning. Händelsen kommer att utredas som grov mordbrand. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra