Karta som med röd fyrkant ramar in Skummeslövsstrand, Barrvägen, Laholm, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Brand Brand i byggnad/villa vid Skummeslövsstrand.

Skummeslövsstrand, Barrvägen, Laholm, Hallands län

Räddningstjänst och polis kallas till en brand i en byggnad/villa vid Barrvägen vid Skummeslövsstrand. Det kan finnas personer i byggnaden och räddningstjänsten förbereder därför rökdykning. Flera lägenheter i fastigheten. Tre personer skrivna på adressen. 

Polisen är underställd räddningstjänsten på platsen. Polis spärrar av vägar runt branden och dirigerar trafik enligt önskemål från räddningstjänsten. Det finns för närvarande inga uppgifter om någon skadad person eller saknad person från fastigheten/branden. 

Branden uppges ha startat i en en lägenhet och sedan spridit sig till tre lägenheten ovanför. Då man inte vet hur och när branden startat inleds förundersökning med rubricering mordbrand. Teknisk undersökning kommer troligen att genomföras under morgondagen för att säkerställa att ingen finns kvar i fastigheten. 

Platsen avspärrad.

Mest läst av andra