Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Västgötagatan, Laholm, Bölarp, Veinge, Kungsbacka, Varbergsvägen, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon! Har varit mycket att göra och nedan kommer de händelser som kan vara värt att nämna. Dagens presstalesman är Christer Fuxborg.

Halmstad, Västgötagatan, Laholm, Bölarp, Veinge, Kungsbacka, Varbergsvägen, Halland, Hallands län

22.08 Halmstad, rattfylleri.

En patrull stannar och kontrollerar en bilist i centrum och han blåser positivt. Mannen får följa med för provtagning och en anmälan skrivs.

 

23.25 Varberg, skadegörelse genom brand.

På Västgötagatan får räddningstjänst samt polis rycka ut då flera bilar brinner enligt inringare. Branden kan släckas ganska omgående och då kan man konstatera att det rör sig om tre bilar totalt som brunnit, en anmälan skrivs.

 

23.52 Laholm, grov misshandel.

En person blir misshandlad av flera maskerade personer på en fest i  Bölarp, Veinge. Enligt uppgifter kom det in ett flertal maskerade personer in på en privat fest och frågade efter en person som skulle befinna sig där. Den efterfrågade personen slogs med flera slag och fick senare följa med ambulansen för att se över sina skador. Polis har tagit upp anmälan och ett flertal förhör har hållits på platsen. Ingen gripen men det finns bra uppgifter i händelsen som kommer att följas upp.

 

00.18 Varberg, drunkningstillbud.

Uppgifter inkommer om en man som trillat i vallgraven i de centrala delarna av Varberg. Räddningstjänst, ambulans samt polis till platsen. Två privat personer lyckas få upp mannen som är vaken och talbar. Han får dock åka med ambulansen till Varbergs sjukhus för kontroll.

 

02.37 Kungsbacka, drograttfylleri.

En patrull stannar och kontrollerar en bilist på Varbergsvägen och där visar föraren tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning, en anmälan skrivs.

Polisen Halland

Mest läst av andra