Karta som med röd fyrkant ramar in Storgatan, Falkenberg, Torup, Hylte, Anneberg, Kungsbacka, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt En relativt lugn natt i länet enligt RLC. Presstalesperson under helgen är Stefan Gustafsson och Anna Göransson .

Storgatan, Falkenberg, Torup, Hylte, Anneberg, Kungsbacka, Hallands län

00.36 Rattfylleri, Storgatan, Falkenberg. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll, där föraren, en man, visar tecken på påverkan av narkotika. Han tas med av polis för provtagning som misstänkt för drograttfylleri.

02.25 Trafikolycka, väg 26, Torup, Hylte. Förare av en personbil väjer för en älg, och kör därefter ner några reklamskyltar. Polis och ambulans skickas till platsen. Ambulans tillser de inblandade personerna på plats, men ingen behöver följa med för fortsatt vård. Bilen bärgas. En anmälan trafikolycka utan misstanke om brott upprättas.

03.44 Rattfylleri, Anneberg, Kungsbacka. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll,  där föraren, en man, blåser positivt för alkohol i polisens sållningsinstrument. Han tas med för provtagning och fortsatt utredning misstänkt för rattfylleri.

Mest läst av andra