Karta som med röd fyrkant ramar in Falkenberg, Nygatan, Halmstad, Bissmarksgatan, Teknikvägen, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser.

Falkenberg, Nygatan, Halmstad, Bissmarksgatan, Teknikvägen, Hallands län

18.42 Falkenberg, rattfylleri
På Nygatan stoppades en bilist för kontroll. Föraren, en man i 30-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan och togs med för provtagning. Han rapporterades för drograttfylleri.

03.24 Halmstad, tillgrepp av fortskaffningsmedel
När en man parkerar sin bil på Bissmarksgatan och går ur kommer en annan man och hoppar in i bilen och sätter sig på förarplatsen. Han visar upp en kniv och kör sen iväg med bilen. Efter en kort stund får en polispatrull syn på bilen som kan stoppas. En man i 25-årsåldern grips misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel.

03.31 Halmstad, stöld
På Teknikvägen har det varit inbrott i två containrar. I kameralarm kunde man se två personer som stal gods från platsen och försvann. Troligtvis har man stulit verktyg. Anmälan om stöld genom inbrott men det finns ingen misstänkt i nuläget.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra