Karta som med röd fyrkant ramar in Varberg, Halmstad, Andersberg, Teater, Falkenberg, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet (kl 22-07). Dagens presstalespersoner är Tommy Nyman

Varberg, Halmstad, Andersberg, Teater, Falkenberg, Halland, Hallands län

00.43, Varberg, narkotikabrott

Polis kontrollerar två yngre män på en restaurang i centrala varberg. Båda misstänks vara narkotikapåverkade och får följa med för provtagning.

03.22 Halmstad, misshandel

Polis kallas till en restaurang på Andersberg där en kvinna blivit misshandlad. En man som sedan lämnat platsen hade slagit henne. Kvinnan kördes i ambulans till sjukhuset. Okända skador. Ingen gripen.

04.58 Halmstad, grov stöld

En man som befann sig utanför Halmstad teater blev omringad av tre personer som knuffade och tryckte emot honom. När de försvann saknade mannen sin mobiltelefon. Anmälan om grov stöld. Ingen skadad. Ingen gripen.

03.44 Falkenberg, rattfylleri

Polispatrull kontrollerar en bil som enligt vittnen körts anmärkningsvärt. Föraren som är en man i 30-årsåldern blåser positivt och misstänks därför för rattfylleri. Han får fölöja med för provtagning.

Polisen Halland

Mest läst av andra