Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Nedan förljer en sammanfattning av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan förljer en sammanfattning av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler.

Halmstad, Österskans, Gamletull, Bankgatan, Hallands län

01:13 Sexuellt ofredande, Halmstad.
En kvinna i 30-årsåldern blev sexuellt ofredad av en man som försökte dra med henne fast hon hade sagt nej. Det hela ska ha utspelat sig vid en busshållplats på Österskans, Gamletull. Kvinna kom inte loss förrän hon skrek på hjälp. Mannen ska även ha tafsat på kvinnan i samband med övergreppet. Polis kom till platsen och en anmälan upprättades. Ingen gripen i nuläget. 

02:55 Misshandel, Halmstad
Polis blev invinkad av några personer vid Bankgatan i Halmstad, där de fick avbryta en misshandel. Polispatrullen möttes av synen av en Ordningsvakt som låg ovanpå en kille, då ordningsvakten avstyrde ett slagsmål. Polispatrullen kunde avstyra situationen och skapa kontrollera på samtliga individer. anmälan och motanmälan om misshandel upprättades och två män i 20- respektive 18-årsåldern misstänks för misshandel.   
 

Mest läst av andra