Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Torggrillen, Varberg, Norrgatan, Sjöallén, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Dagens presstalesperson är på plats

Torggrillen, Varberg, Norrgatan, Sjöallén, Hallands län

22:11 Våld mot tjänsteman, Varberg
Polis kallades till Torggrillen i Varberg där en aggressiv man hoppat på och varit hotfull mot flera personer. Polis på plats kunde säkra en man i 30-årsåldern och identifiera fyra målsägande. 

Mannen ska ha slagit sin flickvän och gett sig på två förbipasserande män, när en ordningsvakt försökt avbryta bråket har gärningsmannen gett sig på även honom. Två män i 50-årsåldern, en ordningsvakt och en kvinna i 30-årsåldern är målsägande i ärendet.

Gärningsmannen greps av polis och fick föras till sjukhus då han på ökänt vis skadat sig i ögat.
Fler patruller fick skickas för stöttning till sjukhuset då gripen var väldigt stökig.  

Flera fall av misshandel och en anmälan om våld mot tjänsteman är upprättade av polis.   

00:34 Misshandel, Varberg
På Norrgatan i Varberg blev en man misshandlad med slag i ansiktet av två gärningsmän i 25-årsåldern. Målsägande är en man i 30-årsåldern skadades i läppen under misshandeln, inget akut vårdbehov förelåg. Polis på plats kunde identifiera samtliga och upprätta anmälan om misshandel. 

01:57 Misshandel, Varberg
En inringare kontaktade polisen då en man hittats på Sjöallén blödande i nacken. Polis på plats anträffade en man i 40-årsålden vaken och talbar som blivit misshandla, han blödde från ansiktet, ögat och örat.

Ambulans tillkallades och målsägaren fördes till sjukhus. Mannen ska ha blivit misshandlad av två män, som enligt uppgifter till polisen kör svarttaxi i området. Inga gärningspersoner kunde identifieras i området, polis upprättade en anmälan om misshandel.  

Händelsekarta

Laddar karta...