Karta som med röd fyrkant ramar in Arvidstorp, Falkenberg, Mellbystrand, Laholm, Kistinge, Halmstad, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser i länet.

Arvidstorp, Falkenberg, Mellbystrand, Laholm, Kistinge, Halmstad, Hallands län

23.29 Rattfylleri, väg 767 Arvidstorp, Falkenberg. Polis stoppar en personbil för kontroll, där föraren, en man, blåser positivt för alkohol. Han är nu misstänkt för rattfylleri och olovlig körning då han inte innehar körkort.

03.37 Brand, Mellbystrand, Laholm. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Mellbystrand efter larm om brand i källare. Det visar sig vara ett hus där ingen bor, men en anmälan om mordbrand skrivs. 

05.54 Trafikolycka, väg 15 / väg 552 Kistinge, Halmstad. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Kistinge, där en bilist och en cyklist kolliderat. Cyklisten förs med ambulans till sjukhus. Det finns ingen misstanke om brott. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra