Karta som med röd fyrkant ramar in Seminariegatan, Halmstad, Klipp, Hamngatan, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammafattning av nattens händelser

Seminariegatan, Halmstad, Klipp, Hamngatan, Hallands län

00:13 Inbrott, Halmstad
Polis kallades till Seminariegatan i Halmstad med anledning av inbrott i källarförråd på adressen. En man hade klipp sönder flera lås till källarförråd på adressen. Polis kunde kontrollera en man i 30-årsåldern som då hade stulit diverse gods ut källaren. En anmälan om stöld upprättades mannen hördes och avlägsnades från platsen. 

01:36 Misshandel, olaga hot, Halmstad
En kvinna misshandlades på Hamngatan i Halmstad av en annan kvinna. Det ska ha varit bråk på platsen mellan personer och när målsägaren försökt avstyra bråket blev hon attackerad av en annan kvinna med slag i huvudet och i ansiktet. 
Polispatrull på plats kunde identifiera en kvinna i 25-årsåldern som misstänkt i ärendet. En anmälan om misshandel och olaga hot är upprättad. 

02:51 Stöld, Kungsbacka
En polispatrull stoppade en personbil och misstänkte föraren en person i 50-årsåldern för stöld. I bilen fanns flera dunkar med drivmedel. Totalt rörde det sig om sex dunkar om ca 40-50l samt slangningsutrustning. Godset togs i beslag och personen greps misstänkt för stöld.  

05:08 Inbrott, Halmstad

Polis kallades till Seminariegatan i Halmstad med anledning av att en man gjort inbrott i en källare i fastigheten. Mannen som är i 30-års höll på att stjäla fälgar och däck, polis kunde hitta gärningsmannen vid en parkerad bil utanför fastigheten, bilen var då lastad med stöldgods. Mannen greps misstänkt för stöld, godset togs i beslag. Mannen var sedan tidigare under natten redan misstänkt för inbrott i fastigheten. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra