Karta som med röd fyrkant ramar in Torvalla, Östersund, Storhogna, Bräcke, Jämtland, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll Ett urval av kvällens händelser

Torvalla, Östersund, Storhogna, Bräcke, Jämtland, Jämtlands län

15:10 Trafikolycka, Torvalla Östersund

En bil harde kört in i ett träd i Torvalla Östersund. Föraren som är i 65 års åldern klarade sig utan skador och ambulans behövdes inte till platsen. Patrullen som var på plats lämnade med en anmälan trafik utan misstanke om brott.

15:33 Trafikolycka/ misstänkt narkotika brott mm.

Då polis försökte stoppa en bil utanför Östersund vägrade den att stanna. Efter ett kort förföljande av polispatruller kunde bilen stoppas i centrala Östersund. Fyra personer greps på platsen och en av de gripna fick föras till sjukhuset för kontroll efter att bilen kört av vägen i samband med att polisen fick stopp på bilen. De gripna personerna är misstänkta för en rad olika trafikbrott samt narkotika brott. Nu pågår ett omfattande utredningsarbete.

För vidare information kontaktas jourhavande förundersökningsledare. Polisen har inga uppgifter gällande skadeläget för den gripna personen som fick åka med ambulans.

Trafikkontroll under dagen i Storhogna

Trafikpolisen från Östersund har under hela dagen utfört trafikkontroll i Storhogna. Detta resulterade i 475 utandningsprov, tre stycken rattfyllerier, två indragna körkort, fyra flygande besiktningar samt en olovlig körning. Även ska en person blivit av med körkortet på grund av hastighetsöverträdelse.

18:30 Försvunnen person, Bräcke 

Polisen blev larmade av anhöriga att en pojke i 15 års åldern hade försvunnit. Pojken skulle kommit till Bräcke tågstation från Östersund med tåg, men dök inte upp. Personal på RLC började genast att eftersöka pojken via inre slagingar och telefonsamtal. Till slut kom det fram att pojken hade somnat på tåget och missat att gå av i Bräcke. Personalen på tåget tillbaka från Sundsvallshållet till Bräcke såg till att pojken kom till vårdnadshavare som väntade på perrongen.

18:41 Fylleri Järnvägsstationen Östersund

En man i 40 års åldern omhädertogs enlig LOB på Järnvägsstationen i Östersund efter att han hade varit bråkig och högljudd. Mannen fördes till polisstationen i Östersund

  

  

 

 

Polisen Jämtland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra