Karta som med röd fyrkant ramar in Strömsund, Östersund, Jämtland, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Kort sammanfattning av nattens händelser.

Strömsund, Östersund, Jämtland, Jämtlands län

22:50 Strömsund Fylla:

Ordningsvakt omhädertog person enligt LOB ( lagen om berusade personer) då personen var berusad. Polispatrull vart beordrade åka till platsen. Den berusade personen vart hemkörd av polispatrull.

23:50 Åre Fylla:

Polispatrull påträffade en väldigt berusad person. Patrullen omhändertog personen enligt LOB och personen fördes till polisstationen för tillnyktring.

 23:50 Östersund Trafikkontroll:

Ett flertal polispatruller utförde en trafikkontroll strax utanför centrala delen av Östersund. Detta resulterade i 3 st ordningsböter för trafikbrott och 20 utandningsprov ( samtliga var utan anmärkning).

00:20 Åre Fylla:

 Polisen fick samtal om en berusad person. Polispatrull blev beordrade att åka till centrala delen av Åre. Polisen omhändertog mannen och förde honom till polisstationen för tillnyktring. 

00:50 Östersund Fylla:

Polisen fick samtal om en berusad person av allmänheten. Polispatrull åkte till platsen och omhändertog personen enligt LOB. Den berusade personen fördes till polisstationen för tillnyktring.

00:50 Östersund Trafikkontroll:

Polispatruller hade en trafikkontroll strax utanför Östersunds södra delar. Trafikkontrollern resulterade i 2 st ordningsböter för trafikbrott, att förrare eller passagerare inte haft bilbälte på sig. Patrullen har också stoppat ca 20 fordon och dessa var utan anmärkning.

Trafikgruppen i Östersund har haft insats mot nykterhet i trafiken under kvällen och natten

Detta rederade:

219 utandnings prov

Ett grovt rattfylleri, där föraren jobbade som taxichufför. Polisen omhändertog både körkortet och taxilicensen.

Ett rattfylleri med körkortsomhändertagande.

En grov olovlig körning, tre flygande besikningar med uppenbara brister, åtta stycken ordningsbot. 

03:10 Grovt rattfylleri, Åre 

En man i 20 års åldern är misstänkt för grovt rattfylleri efter att patrull i Åre stoppat mannen i bil. Mannen fördes till polisstationen för provtagning.

  

Polisen Jämtland

Mest läst av andra