Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Östersund, Jämtland, Jämtlands län

Under natten har en person omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon. En bilförare i Åre har bötfällts för att inte ha stannat vid stopplikt och en person har i Åre bötfällts för offentlig urinering.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:10 Bedrägeri, Östersund
Polis beordras till en krog i Östersund där en tjej under 18 år försökt ta sig in med en annan persons legitimation. En anmälan om missbruk av urkund upprättas och hon överlämnas till vårdnadshavare.

01:48 Våld/hot tjänsteman, Östersund
Polis beordras till en krog i Östersund där en ordningsvakt blivit påhoppad av en man. Den mannen uppger i sin tur att han blivit misshandlad av vakten. Patrullen upprättar en anmälan om våld mot tjänsteman, samt våldsamt motstånd och en motanmälan gällande misshandel.

02:44 Misshandel, Åre
En patrull kallas till en restaurang i Åre där en man uppger att han blivit slagen av en kvinna. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Polisen vill även göra trafikanter uppmärksamma på att SMHI utfärdat en Klass 1-varning i Jämtland. Ta god tid på dig, håll avstånd till framförvarande fordon och anpassa hastigheten.

Mest läst av andra

Mord/dråp, försök Mordförsök

Linköping, Östergötlands län

Kl. 17.15 larmades polis och ambulans till en bostad i centrala Linköping. På plats anträffades en s...