Karta som med röd fyrkant ramar in Brunflo, Torvalla, Fäviken, Åre Kommun, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Brunflo, Torvalla, Fäviken, Åre Kommun, Jämtlands län

23:36 Trafikbrott, Brunflo
Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil i centrala Brunflo. Föraren, en man, får en ordningsbot (böter) för att inte ha iakttagit väjningsplikten och därför varit nära att köra på polisbilen.

01:25 Drograttfylleri, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Torvalla. I bilen finns fyra personer, en kvinna och tre män mellan 17 och 20 år. Tre av dem tas med för kroppsbesiktning eftersom misstanke uppstått om att de är påverkade av narkotika.

Föraren misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav och grov olovlig körning eftersom hans körkort är återkallat. Han misstänks också för brott mot knivlagen. Två av passagerarna misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk och den tredje för ringa narkotikabrott, innehav.

Polispatrullen hör de misstänkta samt upprättar anmälan.

06:57 Viltolycka, Åre
En lastbil kör på en älg på länsväg 662 vid Fäviken, Åre kommun. Några personskador uppkommer inte. Det är oklart om älgen skadas, den lämnar efter olyckan. Eftersöksjägare rings ut.

Mest läst av andra