Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00-07.

Sveg, Östersund, Jämtlands län

Sedan midnatt har totalt fyra personer omhändertagits för fylleri. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:23 Misshandel, Sveg
Polisen har under natten varit på plats i Sveg med anledning av en bilträff. Till och från var det väldigt stökigt på platsen och berusningsnivån uppgavs vara hög. Två anmälningar gällande misshandel har upprättats.
Vid 03.30-tiden rapporterade tjänstgörande patruller att det nästan inte var några bilar kvar. 

00:38 Brand, Sveg
Polisen kontaktas gällande en brand i en parkerad lastbil i centrala Sveg. Polisen åker till platsen. En anmälan gällande försök till mordbrand upprättas då det finns misstankar om att branden var anlagd. Det finns inga uppgifter om att någon person har kommit till skada. 

03:16 Rattfylleri, Östersund
Polisen stoppar och kontroller en personbil på Odenskogs industriområde. Föraren, en man i 35-årsåldern, blåser positivt i sållningsinstrumentet och tas med för vidare provtagning efter misstanke om grovt rattfylleri. Mannen blåser 0,78 milligram alkohol per liter utandningsluft. Bilnycklarna tas i beslag och mannen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Ytterligare en person, en passagerare, omhändertas för fylleri.

04:03 Misshandel, Östersund
Polisen beordras till centrala Östersund med anledning av att det är bråkigt utanför en snabbmatsrestaurang. Polisen tar upp en anmälan gällande misshandel och håller förhör. Några detaljer om vad som har inträffat finns inte i nuläget.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra