Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Åsarna, Berg, Stadionvägen, Östersund, Hackås, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet 22.00-07.00

Åsarna, Berg, Stadionvägen, Östersund, Hackås, Jämtlands län

Tre renpåkörningar och viltolyckor har rapporterats in till polisens ledningscentral. De har skett i Åsarna, Berg, på Stadionvägen/Ösk-vägen, Östersund och på E45, Hackås, Berg. Inga personskador finns rapporterade.

Fem personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer).

00:10, Östersund

Söder, en personbil ska ha spelat hög musik och stört boende i området. Polisen åker till platsen och påträffar bilen. Föraren, en man i 20-årsåldern, tilldelas böter.

02:41, Östersund

Centrum, allmänheten larmar polisen om en man som uppger att han har blivit misshandlad. Polisen åker till platsen och påträffar mannen. Inga gärningsmän finns kvar. Polisen kan snart identifiera en man som misstänks ha utfört misshandeln. Han grips misstänkt för grov misshandel. Polisen skjutsar den skadade mannen till sjukvård för kontroll. Den misstänkte mannen anhålls senare efter beslut från åklagare.  

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.