Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Sunne, Östersund, Kyrkgatan, Marielund, Stationsvägen, Våle, Bräcke Kommun, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Sunne, Östersund, Kyrkgatan, Marielund, Stationsvägen, Våle, Bräcke Kommun, Jämtlands län

Sedan midnatt har tre personer omhändertagits för fylleri. 

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:14 Trafikbrott, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i trakterna av Sunne utanför Östersund. Föraren får en ordningsbot då bilen har en trasig lykta.

01:16 Ofredande/förargelse, Östersund
Polisen kontrollerar en man på Kyrkgatan i centrum. Mannen får en ordningsbot (böter) då han har urinerat offentligt.

01:20 Trafikbrott, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en A-traktor i Marielund, Östersund. Föraren får ordningsbot (böter) för onödigt utsläpp av avgaser i sådan mängd att det orsakat olägenhet.

01:33 Misshandel, Östersund
Polisen beordras till en restaurang i centrum med anledning av att en misshandel ska ha skett. En ung man ska ha blivit misshandlad. Polisen håller förhör och tar upp en anmälan om misshandel.

02:12 Ofredande/förargelse, Åre
Polisen kontrollerar en person på Stationsvägen i Åre. Personen får en ordningsbot (böter) efter att ha urinerat offentligt.

02:27 Inbrott, Östersund
Polisen beordras till ett flerfamiljshus på Körfältet med anledning av inbrott i ett förråd. Det är oklart vad som har tillgripits. Polisen har varit på plats och utfört en brottsplatsundersökning. Anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas.

Övrigt: Under natten har en viltolycka inrapporterats till polisens ledningscentral. Den skedde i Våle, Bräcke kommun. Inga personskador uppstod. 

Uppdatering 10:00: Under natten har polisen tagit upp anmälan gällande bland annat smitning från trafikolycksplats efter att en fordonsförare ska ha kolliderat med och orsakat skador på fordon i Östersund och därefter lämnat platserna utan att ge sig till känna. Det finns ingen misstänkt i nuläget.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra