Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Sveg, Järpen, Hede, Berg, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av polisens arbete klockan 22:00 – 07:00

Sveg, Järpen, Hede, Berg, Jämtlands län

22:55, Sveg, Härjedalen

En tonårsflicka ska ha blivit påkörd av en bil i låg hastighet. Polis och ambulans åker till platsen. Flickan ska inte vara allvarligt skadad. Polisen pratar med inblandade personer. Föraren av bilen som är inblandad i olyckan, en man i 20-årsåldern, misstänks för vårdslöshet i trafik. Anmälan upprättas.

22:56, Järpen, Åre

En bil står vid vägkanten och brinner. Polis och räddningstjänst åker till platsen. Inga personer finns kvar. Branden släcks. En anmälan gällande skadegörelse upprättas. Det finns ingen misstänkt gärningsman i nuläget. Inga personskador finns rapporterade i samband med händelsen.

01:45, Hede, Härjedalen

Polisen kontaktas angående en misshandel på en fest. En man ska ha slagit en annan man med ett tillhygge och sedan slagit till ytterligare en man. Polis och ambulans åker till platsen. Mannen som ska ha blivit slagen med tillhygge förs till sjukvård med ambulans. Polisen påträffar den misstänkte mannen. Han grips, misstänkt för grov misshandel och misshandel. Anmälan upprättas.

02:10, Berg

Polisen stoppar en man som kör fyrhjuling. Han blåser positivt i polisens sållningsinstrument och misstänks för rattfylleri. Anmälan upprättas. Polisen omhändertar nycklarna till fyrhjulingen.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/juni/22/22-juni-08.15-sammanfattning-natt-jamtlands-lan/

Händelsekarta

Laddar karta...