Karta som med röd fyrkant ramar in Jämtland, Hammarstrand, Ragunda, Bräcke, Hammerdal, Strömsund, Optand, Östersund, Svedje, Gällö, Frösön, Bispgården, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikbrott Jämtland, resultat efter polisens arbete i trafiken under eftermiddag och kväll

Jämtland, Hammarstrand, Ragunda, Bräcke, Hammerdal, Strömsund, Optand, Östersund, Svedje, Gällö, Frösön, Bispgården, Jämtlands län

En trafikkontroll hölls i Hammarstrand, Ragunda, under tidig kväll. Därefter hölls en trafikkontroll i centrala Bräcke. Där kontrollerades en förare som blev misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott. Föraren fick följa med för provtagning.

Vid en trafikkontroll i centrala Hammerdal, Strömsund, fick två förare böter på grund av hastighetsöverträdelser.

Vid en hastighetskontroll på E14 i Bräcke fick fem förare böter på grund av hastighetsöverträdelser, varav en fick sitt körkort omhändertaget.

På riksväg 87 i Ragunda stoppades en bilist efter hastighetsöverträdelse. Polispatrullen genomförde en flygande inspektion och föraren fick böter på grund av hastighetsöverträdelsen och otillåtna tonade rutor.

Samtidigt stoppades en förare i Optand, Östersund. Föraren fick böter på grund av hastighetsöverträdelse.

På E14 i Svedje, Östersund, fick en förare böter på grund av att han körde en bil med körförbud.

I Hammarstrand, Ragunda, stoppades en bilist för kontroll under kvällen. Föraren visade sig vara under 18 år och misstänks för olovlig körning. Ytterligare en person misstänks för tillåtande av olovlig körning. 

I Gällö, Bräcke, stoppades ytterligare en trafikant. Det färdades barn i bilen som inte hade säkerhetsbälte. Föraren fick böter.

En bilist på Frösön, Östersund, fick böter på grund av att han körde en bil med körförbud. Av samma anledning fick en förare i Västra Bispgården, Ragunda, böter. Även i Östra Bispgården fick en förare böter på grund av trafikbrott.

Mest läst av andra