Karta som med röd fyrkant ramar in Ytterhogdal, Aspås, Krokom, Oviken, Berg, Offerdal, Linsell, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, vilt Ett antal viltolyckor har rapporterats in till polisen under eftermiddag/kväll

Ytterhogdal, Aspås, Krokom, Oviken, Berg, Offerdal, Linsell, Jämtlands län

15:58, E45 Ytterhogdal, Härjedalen

En personbil har kolliderat med en älg. Inga personskador finns rapporterade. Älgen överlevde krocken, eftersöksjägare kallas till platsen för att lokalisera djuret. 

16:14, Länsväg 514 Kvisthån, Härjedalen

En personbil har kolliderat med en ren. Inga personskador finns rapporterade. Renen dog vid krocken, berörd sameby kontaktas.

16:54, Länsväg 339 Aspås-Krokom

En personbil har kolliderat med en ren. Inga personskador finns rapporterade. Renen dog vid krocken, berörd sameby kontaktas.

16:53, Skalstugan-Saxvallen, Åre

En personbil har kolliderat med tre renar. Inga personskador finns rapporterade. Renarna dog vid händelsen, berörd sameby kontaktas.

17:21, Länsväg 580, Oviken, Berg

En personbil har kolliderat med ett rådjur. Inga personskador finns rapporterade. Rådjuret dog vid krocken, eftersöksjägare kallas till platsen för att hantera djuret.

17:23, Länsväg 340, Offerdal, Krokom

En lätt lastbil har kolliderat med en älg. Inga personskador finns rapporterade. Älgen överlevde krocken, eftersöksjägare kallas till platsen för att lokalisera djuret.

18:40, Östra Mårdsund, Åre

En personbil har kolliderat med en älg. Inga personskador finns rapporterade. Älgen överlevde krocken, eftersöksjägare kallas till platsen för att hantera djuret.

20:25, Riksväg 84, Linsell, Härjedalen

En personbil har kolliderat med en ren. Inga personskador finns rapporterade. Renen överlevde krocken, berörd sameby kontaktas.

Mest läst av andra