Karta som med röd fyrkant ramar in Jämtland, Åre Kommun, Bräcke Kommun, Lugnvik, Östersunds Kommun, Änge, Krokoms Kommun, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, vilt Jämtland, fyra viltolyckor på länets vägar anmäls mellan klockan 18 och 19.

Jämtland, Åre Kommun, Bräcke Kommun, Lugnvik, Östersunds Kommun, Änge, Krokoms Kommun, Jämtlands län

Klockan 18:00 anmäls en olycka på länsväg 321 Hallen-Marby, Åre kommun. En personbil och en älg är inblandade. Det finns inga uppgifter om personskador. Eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera hur det gick för älgen.

Klockan 18:00 anmäls en olycka på E14/länsväg 734 vid Sundsjö, Bräcke kommun. En personbil och en älg är inblandade. Det finns inga uppgifter om personskador. Eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera hur det gick för älgen.

Klockan 18:29 anmäls en olycka på E14 vid Lugnvik, Östersunds kommun. En personbil och ett rådjur är inblandade. Det finns inga uppgifter om personskador. Eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera hur det gick för rådjuret.

Klockan 18:55 anmäls en olycka på länsväg 677 vid Änge, Krokoms kommun. En lastbil och ett rådjur är inblandade. Det finns inga uppgifter om personskador. Eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera hur det gick för rådjuret.

Mest läst av andra