Karta som med röd fyrkant ramar in Malmbäck, Stavsjön, Nässjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Polisen önskar allmänhetens hjälp.

Malmbäck, Stavsjön, Nässjö, Jönköpings län

Sedan klockan 05:45 på lördagsmorgonen har polisen inlett räddningstjänst på grund av en försvunnen kvinna. Kvinnan sågs senast vid sin bostad i södra grav strax utanför Malmbäck, Nässjö, på fredagsförmiddagen. Kvinnan är i 45-årsåldern, 170 centimeter lång och har en sjukdomsbild som gör att hennes mående varierar. Hon har mörkt lockigt hår och normal kroppsbyggnad. 

Polisen har sedan försvinnandet arbetat med hundpatruller och drönare. Under lördagsmorgonen har också en helikopter kopplats in i sökandet. Inom sökområdet är terrängen svår och det finns både sankmark, mycket skog samt sjöar (Stavsjön). Polisen har också genomfört närsök vid kvinnans bostad och närliggande byggnader. Kontroller med sjukvård m.m. har inte gett något resultat och inte heller mobilpositionering. 

Polisen är väldigt angelägen om att få hjälp av allmänheten med tips och iakttagelser. Den som tror sig se kvinnan ombeds att omedelbart ringa polisen på 112, begär därefter polisens regionledningscentral Öst.

Uppdatering 11:55

Kvinnan har hittats vid liv intill Stavsjön. Räddningstjänst har därmed avslutats.

Mest läst av andra