Karta som med röd fyrkant ramar in Nässjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel Larm om misshandel. Uppdatering 17:36: Ärendet rubriceras som mord.

Nässjö, Jönköpings län

13:16 SOS larmade ambulans och polis till en restaurang i centrala Nässjö med anledning om larm gällande en misshandel. Flera polispatruller beordrades till platsen.

13:43 Polis på plats har anträffat en skadad person. Ambulans på plats tar hand om personen.

Restaurangen och ett område utanför har spärrats av.

14:11 Händelsen rubriceras som misshandel och polisen tar tacksamt emot tips och iakttagelser från vittnen som kan ha sett något som kan sättas i samband med händelsen.

14:59 Den anträffade personen är allvarligt skadad. Avspärrningarna kvarstår och polisens tekniker är på plats och dokumenterar brottsplatsen.

15:20 En person har efter intensivt polisarbete gripits och anhållits misstänkt för ett grövre våldsbrott. Utredningen är i ett tidigt skede och brottsrubriceringen, som ännu är misshandel, kan komma att ändras.

Utredningen leds nu av en åklagare.

17.36 En man i 25-årsåldern har avlidit till följd av de skador han fått och polisen har underrättat mannens anhöriga. Brottsrubriceringen har nu ändrats till mord.

En man i 45-årsåldern är anhållen misstänkt för brottet. Polisen genomför förhör, teknisk undersökning och en rad andra utredningsåtgärder.

Ytterligare detaljer kring omständigheterna kan för närvarande inte lämnas. Ärendet leds fortsatt av åklagare.

Polisen Jönköpings län

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra