Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Jönköping, Skolgatan, Tranås, Svartån, Eksjö, Nässjö, Jönköpings län

06.55 Polisen har under natten hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

21.32 Polis larmades med anledning av en trafikolycka på Skolgatan i Aneby. När polis kom till platsen anträffades bilen nerkörd i Svartån men ingen förare fanns i närheten. Bilen hade körts genom ett mindre parkområde innan den hamnade i vattnet. Bilägaren har anmält fordonet som stulet. Bilen har bärgats från platsen och har tagits i beslag för teknisk undersökning. Ärendet utreds som tillgrepp av fortskaffningsmedel och olovlig körning.

00.02 Polis larmades gällande en trafikolycka där en personbil kört in i mitträcket på rikväg 32 i Eksjö. Bilen bedömdes stå trafikfarligt och fordonet bärgades. Föraren, en man i 30-årsåldern, saknade giltigt körkort och han misstänks för olovlig körning samt vårdslöshet i trafik.

02.33 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades med anledning av en smäll och därefter en lukt av brandrök på en adress i Nässjö. Polis åkte till platsen och en person med skador i en hand påträffas. Personen fördes till sjukhus i ambulans och polisen har inga uppgifter om skadeläget. Polisen har inlett en förundersökning gällande grov misshandel.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra