Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

Jönköping, Reftele, Nässjö Kommun, Jönköpings län

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 70-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har gripits misstänkta för brott.

00.24 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i en byggnad i Reftele. När räddningstjänst kom fram till platsen var det en fullt utvecklad brand och det fanns spridningsrisk till andra byggnader. Polisen har inlett en förundersökning om mordbrand eftersom brandorsaken är oklar. Avspärrningar har upprättats och polisens tekniker kommer att undersöka platsen.

00.49 Polisen stoppade ett fordon för kontroll i Nässjö kommun. Vid kontrollen greps två personer misstänkta för vapenbrott. De båda personerna anhölls senare av åklagare.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra