Karta som med röd fyrkant ramar in Anderstorp, Gislaveds Kommun, Skillingaryd, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Anderstorp, Gislaveds Kommun, Skillingaryd, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 30-tal ärenden under natten. Ett axplock av det som sticker ut:

22.10 Det kom larm via SOS om en brand i en verkstadslokal i Anderstorp, Gislaveds kommun. Polisen arbetade med att hålla undan allmänhet så att räddningstjänsten kunde arbeta med släckning. Fastigheten fick omfattande skador. Polisen misstänker i nuläget inte att branden var anlagd, men har inlett en förundersökning om allmänfarlig vårdslöshet för att kunna spärra av platsen för teknisk undersökning, i syfte att försöka ta reda på varför det började brinna. När denna tekniska undersökning kan genomföras är oklart. Inga personskador har rapporterats.

02.12 Polisen fick samtal om en lastbilschaufför som hade kört in i taket på en bensinstation i Skillingaryd, och sedan kört vidare ut på E4. Polisen skriver en anmälan om smitning från trafikolycksplats.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra