Karta som med röd fyrkant ramar in Hestra, Gislaveds Kommun, Mogatan, Broaryd, Domsandsvägen, Kortebovägen, Bankeryd, Jönköping, Danska Vägen, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Hestra, Gislaveds Kommun, Mogatan, Broaryd, Domsandsvägen, Kortebovägen, Bankeryd, Jönköping, Danska Vägen, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat drygt 70 ärenden mellan kl 22 och 07. Ingen har gripits. Nio personer har omhändertagits på grund av fylleri, narkotikapåverkan eller rattfylleri.

22.02 Polisen fick samtal om bråk i bostad i Hestra, Gislaveds kommun. Polis åkte till platsen. Ärendet slutade med anmälan och motanmälan om misshandel mellan en man och en kvinna. Ingen greps och ingen var allvarligt skadad.

22.18 Räddningstjänsten ringde polisen om att en svårt skadad man hade anträffats utomhus på Mogatan i Hestra, Gislaved. Mannen fördes med ambulans till sjukhus, men avled senare av sina skador. Vad som har orsakat mannens död är oklart. Mannen identifierades under natten och var i 50-årsåldern.
Polisen har inlett en förundersökning om mord, men kan inte utesluta att det rör sig om en olyckshändelse. Platsen spärrades av för kriminalteknisk undersökning, vilket troligen kommer att fortsätta under lördagen. Samtidigt har polisen under natten arbetat med informationsinhämtning för att försöka bringa klarhet i vad som har hänt. Det finns ingen frihetsberövad eller misstänkt. De två ärendena i Hestra ska inte ha något med varandra att göra.

22.27 Polisen fick samtal om att det hade varit inbrott i en villa i Broaryd, Gislaveds kommun. Huset hade stått tomt sedan 16-tiden. Någon skulle ha krossat en ruta via altanen för att ta sig in. En teknisk undersökning kommer att ske under lördagen. Polis kom till platsen. Det är oklart vad som kan ha stulits.

23.03 Larm om brinnande bil vid korsningen Domsandsvägen / Kortebovägen i Bankeryd, Jönköping. Det är oklart vad som startat branden.

02.30 Det kom larm om en brinnande bil på Danska vägen i Gislaved. Polisen misstänker att branden var anlagd och har upprättat en anmälan om skadegörelse.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra