Karta som med röd fyrkant ramar in Nässjö, Anneforsvägen, Bodafors, Jönköping, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Nässjö, Anneforsvägen, Bodafors, Jönköping, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 30-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. En person har gripits misstänkt för stöld genom inbrott, se händelse nedan.

23.46 Trafikbrott, Nässjö
En bilist stoppades på Anneforsvägen i Nässjö. Bilen hade sommardäck, trots att det råder vinterväglag. Föraren fick en ordningsbot på plats på 1200 kronor.

01.11 Stöld/inbrott, Nässjö
Polis larmades till brandstationen i Bodafors, där man kunde konstatera inbrott. Datorer och telefoner är tillgripna. Polisens hundförare har varit på plats för att försöka spåra, men ej fått träff. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats.

05.34 Stöld/inbrott, Jönköping
En person som kom till jobbet på en skola i centrala Jönköping ertappade en inbrottstjuv inne i skolans lokaler. Den misstänkte ska ha lämnat platsen på cykel när han upptäcktes av anmälaren. När polis kom till platsen kunde man konstatera brytmärken i flera av skolans lokaler, men det är oklart om gärningsmannen fick något med sig från platsen. En brottsplatsundersökning kommer att genomföras under morgonen för att säkra spår. Rättsläget är stöld genom inbrott.
Uppdatering kl 06.55: En man i 45-årsåldern har gripits i sin bostad, misstänkt för stöld genom inbrott. Han greps i sin bostad vid 06.30 och har nu körts in till polisstation för vidare förhör.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra