Karta som med röd fyrkant ramar in Haga, Jönköping, Verdandigatan, Eksjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Haga, Jönköping, Verdandigatan, Eksjö, Jönköpings län

 22:37 Larm inkom om en kollision mellan en personbil och en lastbil på riksväg 40 i höjd med Haga, Jönköping. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med händelsen. Föraren av personbilen, en man i 25-årsåldern, misstänktes vara påverkad och fick föras med för vidare provtagning. Han är misstänkt för rattfylla.

23:15 Larm inkom om en brand i en lägenhet på Verdandigatan i Eksjö. Enligt uppgift skulle det brinna i en lägenhet. Ingen person var kvar i lägenheten och ingen person i fastigheten ska ha skadats i samband med händelsen. Det är oklart hur branden startade och lägenheten är avspärrad för teknisk undersökning. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet kommer att skrivas. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra