Karta som med röd fyrkant ramar in Öxnehagaleden, Jönköping, Östra Storgatan, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Monica Bergström. Till kvällen kommer Johnny Gustafsson.

Öxnehagaleden, Jönköping, Östra Storgatan, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 40-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits eller omhändertagits för berusning/ordningsstörning. En person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01:34 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Öxnehagaleden i Jönköping uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 20-årsåldern fick följa med polisen för ytterligare provtagning samt förhör. 

05:30 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Östra Storgatan i Jönköping med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en mopedbil ha voltat. När polis anlänt till platsen kallades en bärgare dit. Föraren fick följa med ambulans till sjukhus, oklart skadeläge. Polisen misstänker inget brott. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra