Karta som med röd fyrkant ramar in Gislaved, Stensjön, Nässjö Kommun, Bangårdsgatan, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här följer ett urval av nattens händelser. En lugn natt polisiärt.

Gislaved, Stensjön, Nässjö Kommun, Bangårdsgatan, Jönköpings län

22.15 Vittnen som observerar en vinglig färd med personbil och misstänkt påverkad förare i centrala Gislaved. Polis som ansluter till platsen kan lokalisera en förare som nu misstänks för rattfylleri och olovlig körning då föraren som är en man i 30-årsåldern även saknar körkort. Medtagen för kroppsbesiktning och fri efter förhör.

03.43 Samtal om en kollision på en adress i Stensjön, Nässjö kommun. Anmälaren och ytterligare vittnen håller kvar en person som försöker avvika till fots från en singelolycka. Fordonet har kört in i ett träd. Mannen gör kraftigt motstånd och polis tvingas belägga mannen med fängsel. Personen som är en man i 20-årsåldern misstänks för grovt rattfylleri och våldsamt motstånd. Körkortet omhändertas. Mannen undersöks på sjukhus innan polisiära utredningsåtgärder tas vid.

05.40 En målsägande i 25-årsåldern, på Bangårdsgatan i Nässjö som kontaktar polis då han kommit hem och upptäcker att någon okänd gärningsperson krossat ett fönster till hans bostad och tillgripit gods ur bostaden. Godset består i en spelkonsol och en dator.


Mest läst av andra