Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Värnamo, Sommen, Tranås, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Värnamo, Sommen, Tranås, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 40-tal ärenden som rör Jönköpings län. 

22:19 Polis larmades till centrala Värnamo med anledning av bråk utomhus mellan två män. När polis anlänt till platsen anträffades en man i 55-årsåldern skadad. Mannen fick följa med ambulans till sjukhus. En man i 35-årsåldern greps och är misstänkt för grov misshandel. Under natten till fredag har också den misstänkte mannen anhållits av åklagare, på sannolika skäl, misstänkt för grov misshandel. 

06:43 SOS-larm om trafikolycka på riksväg 32 utanför Sommen, Tranås. Enligt larmet ska en bilist ha kört in i ett vajerräcke i norrgående körriktning. Det finns inga uppgifter om personskador eller misstanke om brott.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, psykisk ohälsa samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...