Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

Jönköping, Sävsjö, Värnamo, Mullsjö, Prinseryd, Jönköpings län

07.55 polisen har hittills hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men fyra personer har fått följa med för provtagning och förhör med anledning av misstänkt drogpåverkan.

01.08 en polispatrull träffade på två personer som gick på länsväg 127 vid Sävsjö. De verkade vara påverkade och fick följa med för provtagning och förhör misstänkta för ringa narkotikabrott. De är båda män i 20-årsåldern.

01.14 vid kontroll av en bilist i Värnamo uppstod misstanke om rattfylleri. Förare var en man i 35-årsåldern och han fick följa med för provtagning och förhör.

02.30 vid kontroll av en bilist i Mullsjö uppstod misstanke om drograttfylleri och olovlig körning. Förare var en man i 20-årsåldern och han fick följa med för provtagning och förhör.

03.39 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 195 i Prinseryd där en bilist hade voltat med bilen. Två drabbade, en kvinna i 20-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans och mannen i samma ålder blev misstänkt för grov olovlig körning.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra