Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Östergötlands Län, Östergötland, Sandbyhovsgatan, Norrköping, Stenbäcksvägen, Norrahammar, Fagerhemsvägen, Nässjö, Ström, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning natt från kl 22.00 i Jönköping och Östergötlands län

Jönköping, Östergötlands Län, Östergötland, Sandbyhovsgatan, Norrköping, Stenbäcksvägen, Norrahammar, Fagerhemsvägen, Nässjö, Ström, Jönköpings län

Regionledningscentralen har sedan kl 22.00 hanterat ca 75 händelser fram till kl 05.00

Det har varit en relativt lugn natt utan större händelser eller av allvarligare karaktär.

Det som är noterbart i Östergötland är att kl 00.08 inkom larm om brand i en förskola på Sandbyhovsgatan i Norrköping. Oklart i skrivandets stund om orsaken till branden. Platsen avspärrad i avvaktan på teknisk undersökning.

I Jönköpings polisområde har man gripit en man för vapenbrott vid 23.25 tiden. Polispatrull stoppade ett personbil på Stenbäcksvägen i Norrahammar. Bilen framfördes av den gripne som även misstänks för drograttfylleri.

Vid 01.03 tiden stoppades en personbil på Fagerhemsvägen 23 i Nässjö vars förare misstänks för drograttfylleri.

I övrigt har det bara varit händelser av rutin karaktär.

/vakthavande befäl Peter Ström

Polisen Jönköpings län

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra