Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Huskvarna, Kvarngatan, Vetlanda, Jönköping, Österängen, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nattsammanfattning

Huskvarna, Kvarngatan, Vetlanda, Jönköping, Österängen, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00  hanterat ett 95-tal ärenden som rör Jönköpings län.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Larm om bråk

21:11 Polisen larmades till en lägenhet i Huskvarna med anledning av ett bråk. En man hade av oklar anledning angripit en annan inomhus med ett vasst tillhygge och skadat honom i armen.

När polis kom till platsen satt misstänkt person, som är i 55-årsåldern, stilla kvar i lägenheten utan tillhygge. Målsägarens skador är dokumenterade och tillsedda på sjukhus.

En anmälan om misshandel är upprättad.

Man misshandlade kvinna

23:53 Polisen larmades till Kvarngatan i Vetlanda med anledning av en misshandel. Vittnen hade sett en man bråka med samt knuffa in en kvinna i en bil.

När polisen anlände fanns misstänkt kvar och greps utan dramatik. Förhör av vittnen och målsägare genomfördes. Mannen, som är i 35-årsåldern, greps misstänkt för misshandel och olaga hot.

Rån i Jönköping

04:53 En man uppger att han blivit rånad under vapenhot vid en busshållplats på Österängen i Jönköping. Målsägaren väntade på bussen när en okänd man rånade honom på hans hörlurar. Ingen person är skadad. Polisen har upprättat en anmälan om rån samt grovt vapenbrott.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...