Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Allégatan, Anderstorp, Gnosjö, Nissafors, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nattsammanfattning

Allégatan, Anderstorp, Gnosjö, Nissafors, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00  hanterat ett 65-tal ärenden som rör Jönköpings län.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Bilinbrott upptäcktes

23:05 En inringare upptäckte ett pågående inbrott i sin bil på Allégatan i Anderstorp. På så sätt fick polisen tidiga uppgifter om var det hände, vad som pågick och en bra beskrivning av tjuvarna. Inringaren kunde också ge oss uppgifter om hur de lämnade platsen. Trots att första patrull var på plats fyra minuter senare han tjuvarna undan denna gång.

En anmälan om stöld genom inbrott upprättades. Tjuvarna fick med sig startutrustning för bil samt solglasögon. En brottsplatsundersökning gjordes för att säkra spår.

Älg och bilist kolliderade

05:18 Polis och räddningstjänst larmades till en viltolycka på länsväg  610 i Gnosjö söder om Nissafors. En personbil hade kolliderat med en älg. Framrutan krossades och föraren fördes till akuten med oklart skadeläge. Bilen bärgades från platsen. Älgen avled.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...