Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Habo, Gästhus, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Sammanfattning av nattens händelser i Jönköpings län

Jönköping, Habo, Gästhus, Jönköpings län

Polisen har hanterat ett 40-tal händelser i Jönköpings län mellan klockan 22 och 07. Inga allvarliga händelser eller grova våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

22:07 Ett gräl på en krog i Jönköping mellan två män i 20-årsåldern slutar med att den ene får något kastat i ansiktet med blodvite som följd. En patrull skickas till platsen och det slutar med att en anmälan om grov misshandel upprättas. Ingen är allvarligt skadad.

22:08 Ett larm om en brand i ett bostadshus i Habo inkommer. Räddningstjänst på plats konstaterar att det är en fullt utvecklad brand i ett gästhus. Branden släcks utan att den sprids till intilliggande byggnader. Det kan inte uteslutas att branden är anlagd varför en anmälan om mordbrand upprättas. Platsen spärras av för teknisk undersökning som ska ske när brandplatsen svalnat. Ingen person var hemma vid brandtillfället och ingen skadades. Det finns ingen misstänkt person i nuläget.

02:38 Polis patrullerar vid M2 Center i Jönköping när en personbil lämnar platsen på ett misstänkt sätt. Patrullen följer efter bilen och får snabbt stopp på den. Personerna i bilen uppträder misstänkt och det upptäcks också att det skett inbrott i två bilar på parkeringen. De två männen, en i 30-årsåldern och en i 40-årsåldern, har även gods i sin bil som misstänks vara tillgripet ur de uppbrutna bilarna. De grips och anhålls senare av åklagare misstänkta för stöld och försök till stöld.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...