Trafikolycka Trafikolycka på länsväg 782, en bilist misstänks för flera brott.

Stenberga, Kalmar Län, Vetlanda, Jönköpings län

12:51 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades om en trafikolycka som hade inträffat på länsväg 782 öster om Stenberga i närheten av länsgränsen till Kalmar län. Enligt initiala uppgifter skulle det röra sig om en singelolycka där en personbil kört av vägen. Flera polispatruller involverades i ärendet och åkte till platsen.

Innan första polispatrull kom till olycksplatsen hade bilföraren lämnat platsen till fots.

Senare visade det sig att ambulanspersonal hade fått kontakt med bilföraren i närområdet och att bilföraren kontrollerades av ambulanspersonal. En polispatrull åkte och mötte upp ambulanspersonal samt bilföraren, en annan polispatrull pratade med vittnen som sett trafikolyckan.

Bilföraren fördes till sjukhus med ambulans, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter kring bilförarens eventuella skador.

Bilföraren, en man i 45-årsåldern, misstänks för grovt rattfylleri alternativt rattfylleri, grov olovlig körning samt ringa narkotikabrott eget bruk. Fler brottsrubriceringar kan tillkomma.

Bärgade kallades till platsen, bilen ska tas i beslag.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra