Karta som med röd fyrkant ramar in Fliseryd, Mönsterås, Kalmar län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Brand Brand i ladugård, Fliseryd.

Fliseryd, Mönsterås, Kalmar län

Larm inkommer om en brand i en ladugård öster om Fliseryd. Enligt inledande uppgifter ska branden ha spridits till halva byggnaden och det ska finnas risk för spridning till ett närliggande lägenhetskomplex. Räddningstjänst och polispatruller är på väg till platsen.

UPPDATERING: Ladugården ska vara ihopbyggd med lägenhetskomplexet. Det är oklart om någon är kvar i lägenheterna. Prognosen är att arbetet på platsen kommer att pågå till morgonen.  

UPPDATERING: Det brinner kraftigt på platsen. Fem personer uppges ha varit inne i lägenhetsbyggnaden och dessa personer är ute. Ett extra sök ska dock genomföras för att försäkra om att ingen mer befinner sig i byggnaden.

UPPDATERING: Elva personer ska bo i lägenhetsbyggnaden. Samtliga är ute och kontrollerade. Inga personskador har rapporterats.

Uppdatering: Polisen misstänker att branden är anlagd och upprättar anmälan om misstänkt mordbrand.

Händelsen i media

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra