Rån Rån mot livsmedelsbutik på Gamla landsvägen.

Gamla Landsvägen, Borgholm, Kalmar län

Flera polispatruller skickas till platsen där det enligt uppgift skett ett rån mot en butik. På plats kan det konstateras att okända gärningsmän tagit sig in i butiken och tilltvingat sig kontanter. Inga personskador har inrapporterats till ledningscentralen. En trafikolycka utanför Borgholm misstänks ha samband med rånet. Ett flertal polispatruller rör sig i och utanför Borgholm och söker efter de misstänkta. Brottsplatsen är avspärrad och en kriminalteknisk undersökning kommer att genomföras under dagen.

Uppdatering

Polisen utökar sökningen efter de misstänkta rånarna. En större resurs letar just nu i och utanför Borgholm, även hundpatruller och helikopter används i sökandet.

Uppdatering

Fynd i bilen som var inblandad i olyckan tidigare under morgonen tyder på att en eller flera personer kan vara skadade. Polisen behöver få in tips från allmänheten om de ser någon som verkar skadad eller rör sig med att avvikande beteende.

Har du gjort iakttagelser? Hör av dig till polisen på 114 14  och lämna tips. Dina uppgifter kan vara avgörande för utredningen.

Mest läst av andra