Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00-07:00.

Gällivare, Luleå, Kiruna, Hertsön, Norrbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

00:13 Misshandel, Gällivare: Polispatrull får samtal om att en minderårig person blivit misshandlad på en fest av en annan minderårig. Personen ska inte ha behövt ambulansvård. Polispatrull håller förhör och upprättar en anmälan gällande misshandel.

01:00 Misshandel/stöld, Luleå: Polispatrull beordras till Innerstaden med anledning av ett bråk/slagsmål mellan flera personer. En man finns kvar på platsen när patrullen kommer dit. Han kontrolleras av ambulans. Patrullen håller förhör. En anmälan gällande misshandel samt stöld upprättas, då mannen uppger att han blivit rånad på personliga tillhörigheter.

01:09 Brand, Kiruna: Polispatrull beordras till en adress i centrala Kiruna med anledning av en brand i en lägenhet som rökfyllts. Branden ska ha uppstått i köket. En person förs med ambulans till sjukvård för kontroll. En anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet upprättas.

01:19 Olaga hot, Gällivare: Polispatrull beordras till en adress där en man hotat en kvinna som han har en relation med. Mannen grips och anhålls senare av åklagare. Förhör hålls och en anmälan gällande olaga hot samt misshandel upprättas.

02:07 Drograttfylleri, Luleå: En bilförare, en man i 20-årsåldern, på Hertsön misstänks efter stopp och kontroll för drograttfylleri samt narkotikabrott eget bruk. Han får följa med för provtagning och hans körkort omhändertas. Förhör hålls och en anmälan upprättas.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra