Karta som med röd fyrkant ramar in Piteå, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Har tidigare under kvällen varit problem att publicera på hemsidan. Här kommer en kort sammanfattning av det som hänt.

Piteå, Norrbottens län

00:51 - Misshandel, Piteå
På en krog i centrala Piteå har en kvinna anmält att hon blivit biten av en man. Hon skjutsades av en polispatrull till akuten. Misstänkt, en man i 30-årsåldern, är omhändertagen på grund av berusning och kommer att förhöras när han nyktrat till på polisstationen i Piteå.

00:56 - Våld/hot mot tjänsteman mm, Gällivare
På en krog i Gällivare har ordningsvakterna tvingat brotta ner en man som blivit stökig när han skulle omhändertas för fylleri. Polispatrullen som beordras till platsen tar över omhändertagandet och tar med mannen till stationen så att han får sova ruset av sig. Mannen, som är i 35-årsåldern, är nu misstänkt för försök till våld mot tjänsteman, hot mot tjänsteman, förgripelse mot tjänsteman, våldsamt motstånd och brott mot knivlagen.

01:07 - Misshandel, Luleå
En man i 18-årsåldern är misstänkt för misshandel och övergrepp i rättssak efter att ha varit i bråk med en jämnårig både utanför Kulturens hus och sedan inne på en restaurang i centrala Luleå.

02:10 - Misshandel, Kåbdalis
En man i 40-årsåldern har anmält att han blivit slagen i bakhuvudet utomhus i Kåbdalis. En polispatrull har varit på platsen och tagit upp en anmälan och hållit ett förhör med honom.

03:03 - Skadegörelse, Piteå
På en restaurang i centrala Piteå har två personer tagit sönder delar av inredningen. Polispatrullen som har varit på platsen har avvisat dem och skriver en anmälan angående skadegörelse. De misstänkta är två killar i 20-årsåldern.

03:08 - Skadegörelse, Luleå
En man i 55-årsåldern är misstänkt för skadegörelse på ett hotell i centrala Luleå. Han kommer att förhöras när han sovit ruset av sig på polisstationen.

03:38 - Olovlig körning, Kåbdalis
En man i 20-årsåldern är misstänkt för olovlig körning efter att ha stoppats av en polispatrull i Kåbdalis.

En efternatt utan akuta händelser att rapportera om.

Mest läst av andra